Noutati

Card Bancar pentru Alocații în România

Ai nevoie să deschizi un cont bancar în România pentru a primi alocațiile copilului tău, dar ești constrâns de timp și nu știi la ce bancă să apelezi? Nu-ți face griji, DocumentExpert te va ghida în această decizie importantă și te va ajuta să alegi cea mai bună opțiune.

1. Alegerea băncii potrivite

Primul pas în acest proces este alegerea corectă a băncii. DocumentExpert recomandă BCR, o bancă de top în România, datorită facilităților sale superioare și a serviciului eficient. Prin BCR, procesul de deschidere a contului este simplificat: rapid și fără necesitatea deplasării fizice în România, activarea contului se face comod din Republica Moldova, iar codul PIN al cardului este accesibil în scurt timp. Plus, comisioanele BCR sunt competitive, comparativ cu alte instituții bancare.

2. Deschiderea contului pentru alocație

Conform legislației din România, toți copiii sub vârsta de 18 ani, cu cel puțin un părinte deținător de buletin românesc, sunt eligibili pentru alocații. Pentru deschiderea unui cont bancar, e suficient să ai un act de identitate românesc. Având un cont bancar în România, beneficiezi de avantajul de a efectua tranzacții, de a face achiziții sau de a economisi pentru copilul tău. E important de menționat că din 1 ianuarie 2024, valoarea alocațiilor a crescut. Vezi cât constituie din 1 ianuarie 2024 alocațiile pentru copii pe documentexpert.md.

3. Obține contul pentru alocație cu DocumentExpert

Cu DocumentExpert, procesul de deschidere a unui cont pentru alocație devine sigur, corect și eficient. Contul poate fi deschis în doar 24 de ore, fără necesitatea deplasării în România, totul fiind realizat prin intermediul unei procuri și a serviciilor de internet banking. De asemenea, dacă ai un card bancar românesc expirat, DocumentExpert oferă soluții practice pentru reemiterea sau deblocarea acestuia.

documentexpert

Recent Posts

Alocație Copii România prin Procură

Alocația pentru copii este suma alocată de către statul român tuturor copiilor ai căror părinți…

o lună ago

Limba română obligatorie pentru cetățenie română?

Ministerul Justiției al României a inițiat în februarie 2024 un proiect de modificare a Legii cetățeniei…

o lună ago

ChatBot DocumentExpert – instrument gratuit de urmărire a stării dosarelor de Cetățenie Română

Compania DocumentExpert vine cu un instrument inovator care permite urmărirea în timp real a dosarelor…

o lună ago

Certificatul de naștere pe suport hârtie înlocuit cu unul electronic

Republica Moldova continuă procesul de digitalizare, debirocratizare și îmbunătățire a eficienței administrative. O nouă măsură…

o lună ago

Buletinele de identitate înlocuite de cărțile de identitate. Proiect votat în Parlament

Republica Moldova a anunțat recent o serie de modificări semnificative în ceea ce privește sistemul…

o lună ago

Anularea Buletinelor Românești, încălcare a drepturilor moldovenilor cu dublă cetățenie?

Care buletine se anulează? De aproximativ 2 ani, moldovenii care au dublă cetățenie și dețin…

2 luni ago