ChatBot DocumentExpert – instrument gratuit de urmărire a stării dosarelor de Cetățenie Română

Compania DocumentExpert vine cu un instrument inovator care permite urmărirea în timp real a dosarelor depuse pentru redobândirea cetățeniei române, toată informația fiind la doar un click distanță.

Acest instrument este un ChatBot conectat la Viber, Telegram, Email sau SMS în care este integrată informația despre toate dosarele depuse conform articolului 11, preluată din sursa oficială. De asemenea, persoanele conectate la acest ChatBot sunt informate imediat ce dosarul depus este soluționat prin ordin. 

Înregistrarea la ChatBot - Etape Esențiale

1. Acesați site-ul https://documentexpert.md/ și introduceți numărul dosarului și anul depunerii (numărul este indicat pe tichetul primit în ziua depunerii).

2. În continuare se va deschide o fereastră cu o scurtă informație despre dosarul dumneavoastră și va trebui să tastați pe selectează modul de notificare. 

3. Selectați canalul de notificare preferat: Viber, Telegram, Email sau SMS.

4.* Dacă ați selectat Viber sau Telegram veți fi direcționat direct în aplicație și va trebui să tastați pe START, apoi pe opțiunea Notificăr și să introduceți numărul și anul depunerii dosarului după formatul 2424 RD 2021, apoi pe  Notificare stare dosar. Și astfel, înregistrarea s-a finalizat!

Prin intermediul Telegram sau Viber puteți adresa orice gen de întrebări strict legate de cetățenia română și primiți răspuns în cel mai scurt timp. 

5.* Dacă ați selectat Email sau SMS va trebui să introduceți doar Adresa de Email sau Numărul de Telefon. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *