Depunere Dosar pentru Cetățenie Română

Ce conține un Dosar de Redobândire a Cetățeniei Române? O listă  de Acte de Stare Civilă și Declarații autorizate la notar. Sună simplu, nu? Însă pregătirea acestuia este mult mai complexă și responsabilă!

Cu ce te poți Confrunta la această Etapă?

Riști să depui un dosar incomplet sau să admiți o eroare tehnică, care ar cauza refuzul Cererii de Redobândire sau deplasarea inutilă în România.

Cum să eviți orice refuz la depunerea Actelor pentru Cetățenie Română?

Trebuie să verifici corectitudinea datelor din actele dosarului (data/locul nașterii, numele/prenumele). În cazul în care depistezi erori, adresează-te  la Oficiul de Stare Civilă pentru corectarea Actelor și Eliberarea Duplicatelor.
Fără Cazierul Juridic Moldovenesc nu poți depune dosarul. Prin intermediul acestuia confirmi sau infirmi antecedentele penale. 
Reține!Nu sunt acceptate documentele de tip sovietic, actele deterioarate sau plastificate!

De ce trebuie să prezinți Actele de Stare Civilă?

Pentru că doar astfel demonstrezi că ești eligibil pentru Redobândirea Cetățeniei Române. La această  etapă trebuie să dovedești prin probe, că un  ascendent de-al tău  până în gradul III,  a fost  născut până la data de 28 iunie 1940 pe teritoriul României Mari.

Scrie-ne pe Facebook sau Viber

Ce conține un Dosar pentru Redobândirea Cetățenia Române?


Reține că apostila pentru Redobândirea Cetățeniei Române este Obligatorie! Rezoluția este amplasată pe documentul oficial pentru autentificarea originii acestuia.
Apostila pentru cetățenia română se aplică pe toate actele, inclusiv pe copiile legalizate. Dosarele cu acte neapostilate nu sunt înregistrate.

Cum depui Actele prin DocumentExpert?

  • Prezinți setul de acte necesare pentru pregătirea dosarului;
  • Noi îți verificăm componența dosarului și corectitudinea datelor. În caz că există erori le corectăm și solicităm duplicate;
  • După legalizarea actelor  efectuăm  o  programare la Ministerul Justiției pentru aplicarea apostilei;
  • La final verificăm dacă dosarul este complet și aranjăm actele în ordinea corespunzătoare;
  • Completăm cererea și o anexăm  la  dosar.
 

Îți asigurăm:

Evită persoanele neautorizate, care nu pot garanta calitatea serviciilor prestate. Orice serviciu achitat trebuie însoțit de o factură!
Pentru a beneficia de o Consultație Gratuită, completează formularul de mai jos, iar noi te contactăm în scurt timp.

Ce spun clienții noștri despre noi

Eduard Panchenko
Eduard Panchenko
2023-07-11
recomandă
Salutare , sunt mulțumit de calitatea prestărilor serviciilor , este o companie de încredere cu un preț normal pentru piata care există la moment. Sper și mai departe sa ramina tot așa mai aproape de oameni. succes!!!
Artiom  Furdui
Artiom Furdui
2023-06-18
nu se recomandă
Iresponsabili şi nu prea serioşi.
Irina Niculai
Irina Niculai
2023-06-15
recomandă
Am avut o colaborare foarte buna,operativ si calitativ ,va multumim si neaparat vom mai apela cind vom avea nevoe !
Marina Tolici
Marina Tolici
2023-05-30
recomandă
Am rămas mulțumită de servicii, domnișoara Nicoleta a fost mereu disponibilă sa-mi răspundă la orice întrebare.
Crina Dubalari
Crina Dubalari
2023-05-17
recomandă
Recomand cu încredere echipa de la DocumentExpert. Mulțumesc de serviciile prestate până la momentul actual. O echipă serioasă şi profesionistă.
Maria Luca
Maria Luca
2023-05-15
recomandă
Buna ziua Vreu sa mulțumesc frumos echipei document expert pentru lucru depus sunt o echipa de nota 10 mersi mult !!!❤️
Алексей Катанэ
Алексей Катанэ
2023-05-03
nu se recomandă
Nu recomand. Cum puteți lua 1500 lei pentru a face un card? Voi știți ca orce card il faci gratis in România și Primești cardul in 5 minute�. Știți doar sa mințiți lumea și sa-i fraieriți de bani �
Gheorghe Aramă Igor
Gheorghe Aramă Igor
2023-04-14
recomandă
Recomand cu încredere echipa de la DocumentExpert. Mulțumesc de serviciile prestate până la momentul actual. O echipă serioasă, profesionistă, grijulie și amabilă.
Olesea Colesnic
Olesea Colesnic
2023-03-30
recomandă
Bună ziua frumoasă echipa de profesioniști, as dori sa va mulțumim din suflet pentru munca depusa cu un rezultat de succes. Va dorim sa aveți parte de clienți pozitivi. Noi împreună cu d-voastră am ajuns la final cu acte în regula la care va mulțumim pentru efortul depus și incurajarea în ziua de mine. Mulțumim mult și succese și realizări frumoase în continuare.
Cristina Balaban
Cristina Balaban
2022-11-26
recomandă
Recomand cu cea mai mare încredere echipa de la DocumentExpert. Mulțumită de serviciile pe care le oferă la un preț pământesc. Îndeosebi un mare mulțumesc doamnei Ilinca, o femeie tare drăguță, care a dat dovadă de amabilitate și răbdare, informații utile pe care știe să le ofere în mod corespunzător.

Primește o Consultație Gratuită 

Prestări servicii
în bază de contract

Cele mai mici
prețuri