Preturile pentru transcrierea certificatelor la Consulatul Romaniei din Republica Moldova.

1. Certificatul de nastere si CNP pentru persoanele majore in Republica Moldova pina la data de 01.01.1980 – 130 euro pentru cazul in care documentele se depun in termen de 6 luni de la redobindirea cetateniei romane si 175 euro pentru cazul in care documentele se depun dupa o perioada mai mare de 6 luni, de la redobindirea cetateniei romane. Termen de perfectare circa 30 de zile de la depunerea actelor.

2. Certificatul de nastere si CNP pentru persoanele majore nascute in Republica Moldova dupa data de 01.01.1980 –  110 euro pentru cazul in care documentele se depun in termen de 6 luni de la redobindirea cetateniei romane si 155 euro pentru cazul in care documentele se depun dupa o perioada mai mare de 6 luni, de la redobindirea cetateniei romane. Termen de perfectare in 48 de ore de la depunerea actelor.

3. Certificatul de nastere si CNP pentru persoanele minore nascute in Republica Moldova, pentru persoanele nascute dupa 01.01.1980 – 110 euro pentru cazul in care documentele se depun in termen de 6 luni de la redobindirea cetateniei romane si 155 euro pentru cazul in care documentele se depun dupa o perioada mai mare de 6 luni, de la redobindirea cetateniei romane. Termen de perfectare in 48 de ore de la depunerea actelor. 

4. Certificatul de casatorie pentru persoanele casatorite in Republica Moldova –  110 euro pentru cazul in care documentele se depun in termen de 6 luni de la redobindirea cetateniei romane si 155 euro pentru cazul in care documentele se depun dupa o perioada mai mare de 6 luni, de la redobindirea cetateniei romane. Termen de perfectare in 48 de ore de la depunerea actelor. Termenul de perfectare in 48 de ore de la depunerea actelor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *