Categories: generale

Preturile pentru transcrierea certificatelor la Consulatul Romaniei din Republica Moldova.

1. Certificatul de nastere si CNP pentru persoanele majore in Republica Moldova pina la data de 01.01.1980 – 130 euro pentru cazul in care documentele se depun in termen de 6 luni de la redobindirea cetateniei romane si 175 euro pentru cazul in care documentele se depun dupa o perioada mai mare de 6 luni, de la redobindirea cetateniei romane. Termen de perfectare circa 30 de zile de la depunerea actelor.

2. Certificatul de nastere si CNP pentru persoanele majore nascute in Republica Moldova dupa data de 01.01.1980 –  110 euro pentru cazul in care documentele se depun in termen de 6 luni de la redobindirea cetateniei romane si 155 euro pentru cazul in care documentele se depun dupa o perioada mai mare de 6 luni, de la redobindirea cetateniei romane. Termen de perfectare in 48 de ore de la depunerea actelor.

3. Certificatul de nastere si CNP pentru persoanele minore nascute in Republica Moldova, pentru persoanele nascute dupa 01.01.1980 – 110 euro pentru cazul in care documentele se depun in termen de 6 luni de la redobindirea cetateniei romane si 155 euro pentru cazul in care documentele se depun dupa o perioada mai mare de 6 luni, de la redobindirea cetateniei romane. Termen de perfectare in 48 de ore de la depunerea actelor. 

4. Certificatul de casatorie pentru persoanele casatorite in Republica Moldova –  110 euro pentru cazul in care documentele se depun in termen de 6 luni de la redobindirea cetateniei romane si 155 euro pentru cazul in care documentele se depun dupa o perioada mai mare de 6 luni, de la redobindirea cetateniei romane. Termen de perfectare in 48 de ore de la depunerea actelor. Termenul de perfectare in 48 de ore de la depunerea actelor. 

documentexpert

Recent Posts

Alocație Copii România prin Procură

Alocația pentru copii este suma alocată de către statul român tuturor copiilor ai căror părinți…

o săptămână ago

Limba română obligatorie pentru cetățenie română?

Ministerul Justiției al României a inițiat în februarie 2024 un proiect de modificare a Legii cetățeniei…

2 săptămâni ago

ChatBot DocumentExpert – instrument gratuit de urmărire a stării dosarelor de Cetățenie Română

Compania DocumentExpert vine cu un instrument inovator care permite urmărirea în timp real a dosarelor…

2 săptămâni ago

Certificatul de naștere pe suport hârtie înlocuit cu unul electronic

Republica Moldova continuă procesul de digitalizare, debirocratizare și îmbunătățire a eficienței administrative. O nouă măsură…

2 săptămâni ago

Buletinele de identitate înlocuite de cărțile de identitate. Proiect votat în Parlament

Republica Moldova a anunțat recent o serie de modificări semnificative în ceea ce privește sistemul…

3 săptămâni ago

Anularea Buletinelor Românești, încălcare a drepturilor moldovenilor cu dublă cetățenie?

Care buletine se anulează? De aproximativ 2 ani, moldovenii care au dublă cetățenie și dețin…

4 săptămâni ago