Programarea pentru depunerea dosarului a fost remediată !

Autoritatea Națională pentru Cetățenie a primit semnalări privind erori la platforma de programări online pentru depunerea dosarelor de cetățenie. Existau probleme de ordin tehnic legate de nivelul ridicat de încărcare al serverului propriu precum și de stabilitatea conexiunii la internet.

Cei de la ANC declarau că mesajele de eroare înregistrate în momentul trimiterii programării erau de tipul ”GATEWAY TIMEOUT. Ei au mai precizat că, deși se afișează acest tip de mesaj, dacă datele au fost corect completate și nu apăreau erori evidențiate cu culoare roșie, programarea online era validă și a fost înregistrată pe server în momentul apăsării butonului „Trimite acum programarea”.

Peste aproximativ o lună, Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC) anunță că Platforma de programări online pentru depunerea dosarelor de cetățenie funcționează în parametri normali. Potrivit celor de la ANC, problemele de ordin tehnic au fost remediate.
Prin urmare, platforma nu va mai genera mesaje de eroare de tipul „GATEWAY TIMEOUT” în momentul trimiterii programării.

Ai nevoie de mai multe informații privind depunerea dosarului de cetățenie română? Atunci contactează-ne acum la numărul +373 22 999 273

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *