document expert main banner

De 15 ani Compania DocumentExpert te ajută să obții dreptul la libera circulație în peste 170 de țări europene și contribuie la identificarea noilor oportunități pentru crearea unui viitor mai bun!

De la o Afacere de Familie, la o Companie de Succes

La începutul activității sale, echipa DocumentExpert era formată doar din 2 persoane: fondatorii – soț și soție.
Odată cu trecerea timpului și creșterea naturală a cerereii, compania s-a extins la 14 membri!
Momentan afacerea este în continuă dezvoltare.

Care este Istoria din Spatele DocumentExpert?

După perfectarea individuală a Actelor Românești, fondatorii companiei au decis să implementeze o idee de afacere în urma experienței acumulate.
În baza Procesuluide Redobândire a Cetățenie Române a fost dezvoltată o Companie de tip «Prestări – Servicii» cu scopul de a ajuta oamenii să-și  perfecteze Rapid și Legal Actele Românești.

Care a fost Obiectivul înființării?

Acum 15 ani era dificil să găsești experți în domeniu Redobândirii Cetățeniei Române, motiv pentru care a fost înființată compania DocumentExpert.
Totul a pornit de la premisa că majoritatea oamenilor încep să-și perfecționeze individual actele, până în momentul în care întâmpină anumite dificultăți și apelează la ajutorul experților.

Ce semnifică Denumirea Document Expert?

Document + Expert– denotă prestarea serviciilor la un alt nivel – unul PROFESIONIST!

Care sunt cele mai mari Realizări ale Companiei?

Care este Misiunea Document Expert?

O viață mai bună pentru Moldoveni.

Care este viziunea Companiei?

Să ajutăm Moldovenii să se folosească din plin de beneficiile cetățeniei române.

Principiile Companiei:


Care sunt Valorile Companiei?

Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor și a echipei profesioniste îți punem la dispoziție cele mai calitative și sigure Servicii în Perfectarea Actelor Românești!

Echipa noastră

[email protected]

Am avut privilegiul de a conduce această companie încă din 2010. Echipa tânără și talentată din cadrul DocumentExpert m-a inspirat și m-a motivat în fiecare zi. Sunt un susținător ferm al abordării deschise, active și prietenoase în mediul de lucru. De-a lungul anilor, am promovat inovația și am fost o maestră a versatilității, asigurându-mă că DocumentExpert rămâne în vârful industriei.

[email protected]

Începând din 2010 sunt adept contribuțiilor remarcabile și sucesului continuu. Cu abilități de lider și o viziune îndrăzneață, mă dedic excelenței și inspir colegii să atingem obiectivele noastre comune. Prin mentorat și angajament, contribui la creșterea și succesul firmei noastre, aducând în același timp integritate și etică în tot ceea ce fac.

[email protected]

Cu mândrie, pot spune că mă regăsesc aici de aproape 4 ani. Îmi găsesc liniștea în libertatea pe care o am, de a-mi dezvolta competențele profesionale. Dedicată, de încredere și receptivă în tot ceea ce fac. La DocumentExpert am învățat să accept mai ușor schimbările si abilitățile de comunicare.

[email protected]

Din 2016 activez în echipa DocumentExpert, apreciind în mod deosebit programul stabil și atmosfera de lucru transparentă. Demonstrez o adaptabilitate remarcabilă la schimbări și rezistență la stres, fiind capabilă să reacționez prompt la cerințele dinamicului mediului de lucru, să răspund rapid și eficace la provocări.

[email protected]

Activez de aproximativ un an în domeniu fiind o experiență valoroasă pentru mine. Ambițioasă, organizată și deschisă pentru colaborările în echipă. Acest mediu de lucru m-a provocat să dezvolt abilitățile de comunicare și cooperare, esențiale pentru a furniza servicii de calitate clienților noștri.

[email protected]

Sunt membru al echipei DocumentExpert de câteva luni și apreciez experiența companiei de peste 10 ani, care aduce schimbări pozitive în viețile clienților noștri. Responsabilitate, creativitate, dorință de învățare, toate acestea mă ajută să gestionez ușor cu clienții pentru a oferi servicii excelente.

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[email protected]

La DocumentExpert de patru luni, găsesc cea mai mare satisfacție în interacțiunile cu colegii și clienții. Cu trei calități cheie - responsabilitate, sârguință și ambiție - mă dedic cu pasiune activităților mele. Mi-am dezvoltat abilitatea de a acorda atenție la detalii, lucru care a devenit o parte esențială a modului în care abordez munca mea.

[email protected]

Sunt la Document Expert de un an și jumătate, cu o perioadă de învățare și dezvoltare constantă. Demn este spiritul unit de echipă care ne caracterizează. Aici este locul în care mă simt perseverentă, empatică și stabilă în gestionarea mai multor task-uri simultan.

[email protected]

Pe parcursul unei perioade de 7 luni, am acumulat o mulțime de cunoștințe. Sunt o fire carismatică, cu o ambiție puternică și o motivație constantă de a progresa în domeniu. Mă simt pregătită să explorez noi orizonturi și să contribui în continuare la succesul echipei noastre.

[email protected]

Cu o experiență de 2 ani jumătate la Document Expert, am avut avantajul de a avea o progresie semnificativă pe plan profesional. Sunt liniștită, sociabilă și mereu deschisă la noi provocări, care ne oferă șansa de a ne depăși limitele și de a aborda o colaborarea eficientă cu colegii și clienții.

[email protected]

Din august 2023 am reușit să devin membru al echipei DocumentExpert, o personalitate binevoitoare și onestă. Recent, am dezvoltat abilități noi în gestionarea eficientă a proiectelor complexe, astfel încât să putem livra cu succes rezultate de înaltă calitate într-un timp mai scurt.

[email protected]

De câțiva ani găsesc plăcere în oferirea de ajutor și soluționarea problemelor tuturor clienților. Sunt o persoană conștiincioasă, întotdeauna deschisă către provocări noi. Ofer servicii de înaltă calitate și abordez fiecare interacțiune cu un comportament profesional.

[email protected]

La Document Expert de 2 ani, îmi place să ajut și să rezolv probleme. Sunt o persoană sârguincioasă, amabilă și mereu deschisă către lucruri noi. Recent, am dezvoltat abilități în munca în echipă și gestionarea simultană a mai multor servicii. Îmi place să învăț constant și să cresc în cadrul acestei companii dinamice.